Sanatate intr-un pahar

sursa foto: www.botosaninecenzurat.roChiar dacă în viaţa cotidiană nu mai este folosit, zerul nu şi-a pierdut beneficiile terapeutice. Este un subprodus rezultat în urma fermentării laptelui în producţia de brânzeturi.

Este un aliment bogat în complexul de vitamine B, potasiu, iod, calciu şi o cantitate impresionantă de aminoacizi.

Acesta este o sursă de energie, iar proteinele pe care le conţine ajuta ficatul să sintetizeze mai bine acizii biliari,  având drept rezultat consumarea colesterolului hepatic.

Prin conţinutul de substanţă de luciferina, zerul stimulează imunitatea organismului şi demineralizarea dinţilor.

Este folosit foarte des în diete, deoarece are un conţinut scăzut de calorii, potoleşte setea şi arde grăsimile din cop şi ajuta la creşterea muşchilor scheletici.

Este benefic în cazul bolnavilor de gută, acesta se poate consuma în fiecare zi timp de 2 luni de trei ori pe zi, înainte de masă. Combate anemia, insomnia, scade tensiunea, previne osteoporoză şi ajuta ficatul şi rinichii stimulând tranzitul intestinal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>