Sare si Dulciuri- excesele nu sunt bune

De la mic la mare stim ca pentru o viata sanatoasa trebuie sa evitam consumul in exces de sare, zahar si grasimi. Insa sunt foarte putine persoane care tin cont de aceasta recomandare, poate din nepasare sau si mai grav nu stiu ce efecte negative are acest consum exagerat asupra organismului. Afla chiar acum de ce este bine sa mentii un echilibru atunci cand vine vorba de dulciuri si sare!

Consumul excesiv de sare duce la retinerea apei in corp, la umflarea mainilor, picioarelor si la formarea nodulilor celulitici. Puteti inlocui alimentele sarate cu legume proaspete!

Un consum exagerat de dulciuri, duce la apritia de celulita care este localizata pe picioare, coapse, fese si ajunge pana la genunchi, facand si acolo un depozit uneori dureros la masare, de asemenea se mai poate ajunge si la obezitate. Este recomandat sa inlocuiti aceste produse nesanatoase cu fructele, mai ales cand este vorba de alimentatia copiilor!

Este foarte important sa nu uitati de sport si sa consumati minim 2l de lichide zilnic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>