Ser Anticelulita Gerocossen

 

Majoritatea femeilor sunt afectate intr-un moment sau altul de neplacuta si inestetica celulita. De cele mai multe ori celulita poate aparea din diverse motive, cele mai frecvente fiind sedentarismul, alimentatia proasta sau probeleme hormonale.

Desigur, exista o multime de tratamente anticelulitice, printre care si masajul anticelulitic sau impachetarile anticelulitice. Doar ca din pacate, nu toata lumea isi permite sa recurga la aceste metode.

Pentru doamnele si domnisoarele care nu reusesc totusi sa ajunga la un salon sau poate nu isi permit tratamentele profesionale, compania Gerocossen a creat un Ser Concentrat Anticelulitic.

Serul este un tratament intensiv creat special pentru celulita persistenta. Formula sa concentrata in substante active precum cafeina, iedera si castan, amplifica procesul de ardere a grasimilor si imbunatateste drenajul limfatic, eliminand apa din tesuturi. Dupa doar 14 zile se pot observa efectele: reducerea circumferintei, imbunatatirea fermitatii si elasticitatii pielii. Pe masura ce tratamentul continua, efectul anticelulitic este mai vizibil.

Mod de utilizare: aplicati produsul de 1-2 ori pe zi pe zonele afectate si masati cu miscari circulare. Spalati mainile dupa utilizare.

sergerocossen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>