Sfaturi pentru un posterior perfect

Un studiu apărut în urmă cu ceva timp arată faptul că bărbaţilor le plac femeile cu fundul mare şi ferm a la Jennifer Lopez. Se pare că motivul este unul cât se poate de simplu: un posterior bombat și ferm este un semn al capacităţii de reproducere.

Dar ce faci dacă nu ai avut norocul să te naști cu un posterior perfect? Nimic mai simpu. Apelezi la mici trucuri care te ajută să ajungi asa cum iti doresti.

sport2

Daca vrei sa obtii un fund bombat si sexy, trebuie in primul rand sa ai grija la ceea ce mananci. Dietele drastice on-off trebuie evitate, intrucat ele duc la aparitia efectului Yo-Yo, adica ba la ingrasare, ba la slabire brusca, ceea ce inseamna ca pielea de pe posterior isi pierde din fermitate si este predispusa la celulita si vergeturi.

Desigur si exercitiile fizice constituie un factor major in atingerea obiectivului tau. Cele mai bune exerciții pentru dezvoltarea mușchilor fesieri sunt: genuflexiunile, fandările și îndreptările.

Folosește greutăți putin mai mari. Greutatea mai mare va accelera rezultatele. Dar, asigură-te că forma execuției nu are de suferit.  În zilele de pauză, poți practica activități precum urcatul în pantă, drumeții, înot sau yoga. Acestea vor ajuta la tonifierea posteriorului.

Si nu in ultimul rand, nu uita sa te hidratezi!Consumul de apa suprimă pofta de mâncare și îți oferă o stare mult mai buna atat fizic cat si psihic.

sport1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>