Shazili Slim & Fit – Cafea verde stil ceai, ideala pentru Sanatate

In perioada imediat urmatoare va intra pe piata autohtona un nou produs pe baza de cafea verde. Probabil o sa spuneti: “Altul…” Da, insa este altceva.

Se prezinta sub forma unor pliculete asemeni celor de ceai si se utilizeaza intocmai – infuzie cu apa fierbinte. Are o aroma de mar verde si este OK la gust. Este o inventie a specialistilor de la Shazili Cofee. Practic, in loc sa macinam cafeaua verde sa o strecuram si sa facem infuzie, avem totul de-a gata. In plus, este intr-un ambalaj Smart care ne ofera posibilitatea sa monitorizam consumul.

Practic, a disparut problema gustului oribil si avem in plus beneficiile unei cafele verzi turcesti originale.

Produsul se recomanda pentru Sanatate, tranzit intestinal, balonari, circulatie sangvina scazuta, metabolism precar si altele. Desi s-a demonstrat din studii ca produsul Slin & Fit de la Shazili ajuta si la slabire (3-7 Kg in 2 saptamani), producatorii nu promoveaza acest lucru. Ne recomanda sa bem un astfel de ceai-cafea, de 2 ori /zi, inainte de mesele de seara si dimineata. Ne vom simti mult mai bine, organismul va fi mai echilibrat si eficient, iar stresul cotidian va disparea.

Comandati AICI!

Spor la sanatate!

Iubesc Shazili Slim & Fit

 

 

3 Responses to Shazili Slim & Fit – Cafea verde stil ceai, ideala pentru Sanatate

 1. anila 17/07/2014 at 23:00

  interesant articol si implicit interesant produs din cate reiese.unde putem gasi acest produs?in supermarket-uri sau in magazinele de specialitate gen plafar?acum ca tot a venit vara o astfel de cura este binevenita pentru a ne pregati organismul pentru iarna si cred ca fiecare isi doreste sa mai scape de cateva kilograme.daca aveti noutati legate de acest produs ,anuntati-ne si pe noi,citittorii acestui site.

  Reply
  • administrator 19/07/2014 at 16:07

   din 7 august… o sa va dati seama!

   Reply
 2. Pingback: Shazili Slim & Fit, Cafea Verde – Neaparat fierbinte! | Marian Gavrilescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>