Si gravidele pot fi la dieta

sursa foto: sanatate.bzi.roChiar dacă pare o fabulaţie, dieta la gravide este diferită faţă de o dietă obişnuită. În acest sens atenţia trebuie să fie de două ori mai sporită decât în mod obişnuit ca să nu se îngraşe mai mult decât greutatea recomandată.

Femeile care sunt însărcinate trebuie să consume alimente îmbogăţite cu nutrienţi, în caz contrat pot pune în pericol sănătatea lor şi dezvoltarea bebeluşului.

În perioada sarcinii, femeile trebuie să consume alimente sănătoase, asta nu înseamnă că trebuie să mănânce mai mult decât le este necesar, acesta fiind un mit fals.
Mâncarea trebuie să conţină multe fructe şi legume, în mod normal o femeie însărcinată trebuie să ia în greutate 10-12kg. Asta nu înseamnă că trebuie să excludă făinoasele, este permis de specialist să se consume în cantităţi mai mici ce-i drept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>