Sistemul asigurarilor de santate privata – Interviu cu Cornelia Coman

 

sursa foto: www.eurocomunitateamedicala.ro

Conelia Comana este CEO-ul asigurărilor de viaţă de la ING şi a participat în cadrul conferintei anuale a Amfiteatrul de Sănătate, care a avut loc la Sinaia.

Subiectul a fost unul complex şi fierbinte în ceea ce priveşte administrarea privată de sănătatea. S-a discutat despre nevoile unui sistem complex din punct de vedere economic, social şi cultural.

Cornelia ne destăinuie în acest interviu despre “diversificare furnizorilor şi creşterea competentelor este un real beneficiu pentru pacienţi”.
Chiar dacă situaţia actuală a sistemului de sănăţate este precară, se poate implementa un sistem, de a luare a noi măsuri pentru atragerea de fonduri. Necesare creşterii calităţii serviciilor oferite în spitalele din România.
În acelaşi interviu Cornelia Coman ne face o premuniţie “în 3-5 ani, s-ar putea trece treptat la administrarea privată a asigurărilor obligatorii” fiind însoţită de o relaţie de comunicare între sistemul privat şi cel public.
Sistemul de sănăţate se află într-o continuă schimbare, se reformează, se adaugă şi se implementeză noi legi în folosul cetăţenilor.

În urma consultării publicului, Cornelia a elaborat o serie de principii considerate esenţiale pentru sistemul de sănăţate din România.

Întreg interviul îl puteti găsi accesand pagina următoare: www.eurocomunitateamedicala.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>