Slabeste cu batoanele Fibrobar-R

Ce sunt batoanele pentru slabit? Sunt suplimente nutritive cu un continut variabil de proteine, carbohidrati, grasimi, fibre vegetale, alte adaosuri (vitamine, minerale, extracte vegetale, aminoacizi etc.). Multe firme producatoare pretind ca batoanele pot inlocui o masa, ca sunt echivalente cu o oarecare cantiate de carne sau că poti slabi cu ajutorul lor zece kilograme intr-o luna.

Fibrobar – R este un baton cu o valoare energetica redusa si continut mare de fibre vegetale. Datorita fibrelor se reduce asimilarea grasimilor si se favorizeaza eliminarea lor. Combate senzatia de foame si are un efect de detoxifiere a stomacului.  Cu cat sunt inlocuite mai multe mese, cu atat se va realiza mai repede eliminarea grasimilor. 

Avantajele acestui baton de slabit sunt dimensiunea redusă, posibilitatea de pastrare la temperatura mediului ambiant pentru o perioada suficient de lunga de timp, gustul placut, usurinaa cu care pot fi consumate in orice moment si în orice loc.

Se recomanda consumarea a 1-3 batoane pe zi, un baton putand inlocui o masa, deoarece asigura si necesarul cu nutrienti.

 

fibrobar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>