Slabeste cu cercurile Hula Hoop

Exista o multime de modalitati prin care poti slabi, unele mai conventionale precum fitness-ul si aerobic-ul, dar si unele mai putin neconventionale precum fitball si cercurile Hula Hoop.

Ai luat vreodata in considerare faptul ca poti slabi si iti poti tonifia muschii cu cercurile Hula Hoop? Uite ca se poate! Acestea iti pot oferi numeroase beneficii, pe langa un metabolism rapid, si o silueta de invidiat. Este o metoda de slabit foarte distractiva, si nici nu este grea!

Beneficiile Hula Hoop!

Intarirea inimii, subtierea taliei si a coapselor si tonifierea bratelor, sunt cateva din beneficiile exercitiilor cu hula hoop.

Pentru a-ti lucra bratele si pieptul ai nevoie de un cerc mic sau mediu pe care sa il rotesti in forme precise, crescand treptat intensitatea exercitiilor.  In timpul miscarilor nu iti antrenezi doar muschii mainilor, dar si pe cei ai abdomenului. Durata unei sedinte trebuie sa fie minimum de cinci minute.

Pentru solduri perfecte trebuie sa plasezi cercul in jurul taliei si sa incepi exercitiile circulare, marind viteza treptat. Fiecare etapa trebuie parcursa cel putin patru minute. Daca alegi trei trepte de viteza, ai de rotit cercul minimum 16 minute cumulate.

Cercurile Hula Hoop te ajuta de asemenea sa obtii si talia de viespe pe care orice femeie si-o doreste. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pozitionezi cercul in jurul taliei, sa pui un picior in fata celuilalt si sa executi miscari de rotire din ce in ce mai rapide, timp de cel putin sapte minute.

Avand in vedere ca aceasta modalitate de a face sport are atatea beneficii, este pacat sa nu inercati macar o data!

sport2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>