Squash: o noua metoda de slabit

 

Daca te-ai saturat de metodele clasice de sport precum Fitness, Aerobic sau Pilates, astazi iti propunem o noua metoda: Squah! Declarat de revista Forbes drept cel mai sanatos sport, Squash-ul este un sport care te mentine in forma, dar care te si solicita la maxim. Acest tip de sport iti tonifica foarte bine bratele si picioarele si s-a dovedit a fi una din cele mai bune metode de a scapa de kilogramele in plus.

Squash-ul consuma circa 10-18 kilocalorii pe minut si creste temperatura corporala in primele 40 de minute de practicare cu pana la 20 grade Celsius.

Pentru ca in timpul jocului iti vei folosi atat partea de sus a corpului, cat si pe ceea de jos, in scurt timp oxigenul va invada inima si plamanii, facandu-le pe acestea sa lucreze aproape la capacitate maxima. Chiar daca acesta este cazul, datorita interactivitatii si a frumusetii jocului, nici nu vei observa efortul depus, iar 60 de minute de Squash parca se scurg mult mai repede.

squash1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>