Stim beneficiile sucului de struguri. Dar uleiu semintelor sale?

Strugurii de găsesc în ţara noastră încă din perioada dacilor, iar grecii considerau că strugurii au puteri vindecătoare consumându-se foarte des sub formă de vin. Dar seminţele ce fac ele?

Există două puncte de vedere în ceea ce privesc seminţele de strugure sursa foto: sanatate.bzi.roşi anume că este un bine cunoscut că este un luptător înverşunat împotriva bolilor de inimă, un al doilea este un anti detoxifiant natural.

Uleiul din seminţe de struguri, spun cercetătorii, că stimulează imunitatea, contribuie la elasticizarea vaselor sanguine, la scăderea nivelului de colesterol, previne hipertensiunea arterială.

Sâmburii conţine cantităţi însemnate de vitamine E şi F, minerale de fier şi zinc şi substanţă care previne îmbătrânirea, numită procianidină. Şi de curând se fac studii ca uleiul din sâmburi de struguri poate fi un remediu pentru boala Alzheimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>