Sunatoarea este foarte utila in tratarea obezitatii

sunaaa

Cred ca fiecare persoana a savurat macar o data in viata un ceai de sunatoare, pentru a ameliora durerile de burta. Insa sunatoarea are mult mai multe propietati curative si despre toate astea o sa aflati in randurile ce urmeaza!

In aplicatii externe, poti folosi sunatoarea pentru tratarea arsurilor mai putin grave, pentru rani deschise, diverse dermatite si pentru vanatai.

Este foarte utila pentru cei care vor sa se lase de fumat, asta datorita puterii  sale de mentinere sub control a stresului din perioada de adaptare.

Ceaiul de sunatoare este indicat femeilor aflate in perioada premenstruala, reducand simptomele specifice. Sunatoarea este foarte utila si in tratarea obezitatii, care aproape in fiecare caz are si o componenta emotionala. Este foarte utila in afectiunile ficatului, pentru ca este antiinflamatoare. De asemenea este un foarte bun antidot pentru starile de melancolie care apar odata cu venirea toamnei si in alte contexte.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>