Ten perfect cu MAC Studio Sculpt

Daca esti genul de  femeie care foloseste zilnic fond de ten, atunci ar fi recomandat sa investesti intr-un produs de calitate. Alege un fond de ten care sa reflecte lumina si care sa iti faca tenul sa arate mai tanar. Textura produselor de calitate inferioara nu iti permite aplicarea fondului de ten fara urma, fapt ce va rezulta efectele de masca si de imbatranire. In plus, e indicat sa folosesti un produs de calitate, care sa nu iti incarce tenul. Pentru seara, opteaza pentru un fond de ten profesional, cu putere de acoperire mai mare. Eu am incercat MAC Studio Sculpt Foundation si sunt foarte multumita, asa ca vi-l recomand si voua!

MAC spune ca Studio Sculpt este un fond de ten foarte cremos, care ofera cea mai mare hidratare dintre toate fondurile de ten MAC, in timp ce revitalizeaza instantaneu aspectul pielii obosite si uscate. Sistemul inovator pe baza de gel ofera o acoperire medie spre mare, cu un finish satinat natural. Pigmentii din silicon imbunatatesc aderenta produsului la piele, si mentin puritatea culorii. Contine SPF 15. Potrivit tuturor tipurilor de ten, dar mai ales tenului normal, uscat si matur.

mac-studio-sculpt-foundation

De ce imi place MAC Studio Sculpt Foundation?

  1. Avand o acoperire medie spre mare, dupa ce l-am aplicat pe fata tenul meu a a aratat ca si scos din revista.

 

  1. Rezista pe fata intreaga zi! Te poti machia linistita dimineata iar seara vei vedea ca tenul tau este la fel. Pentru cele care aveti tenul gras va trebui totusi sa folositi o pudra petru a retusa.

 

 

  1. Are 40 ml, cu 10 mai mult decat fondurile de ten obisnuite. Unde mai pui ca e suficient ca la o aplicare sa folosesti o cantitate cat un bob de mazare?!… Nu e descrierea pe care MAC o face produsului, e chiar realitatea.

 

  1. Ambalajul este foaaarte practic. Mai exact, este un tub din plastic, care nu imi ocupa prea mult loc in trusa de farduri, e foarte usor si pot sa storc si ultima picatura de fond de ten din el. Asa ca nimic nu se pierde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>