Tratamente naturiste pentru par cret

 

par cret tratamente

 

 

Parul cret necesita o ingrijire complexa. Pentru o protectie si o hidratare completa putem apela la tratamente naturiste. Acestea definesc buclele, le ofera stralucire si repara firul de par.

 

Mierea si ulei de masline

 

Specialistii in frumusete recomanda pentru parul cret o masca preparata din 2 linguri de miere si 3 de ulei de masline. Acest tratament se aplica timp de 15 minute, dupa ce parul a fost spalat si este inca umed.

Masca se indeparteaza cu apa calduta. Pentru un par hidratat corect procedura se va repeta saptamanal

 

 

Ulei de masline si ulei de menta

 

O masca eficienta pentru ingrijirea buclelor este cea preparata din aproximativ 30 mililitri de ulei de masline si 10 picaturi de ulei de menta. Tratamentul se va aplica pe scalp prin masaj si se va lasa sa actioneze aproximativ 20 de minute.  Rezultatele vor fi vizibile de la prima aplicare. Folosit cu regularitate va asigura parului protectia necesara si ii va oferi un aspect stralucitor.

 

Ulei de masline, lamaie si avocado

O masca preparata din 20 mililitri de ulei de masline, cateva picaturi de zeama de lamaie si o jumatate de avocado va face minuni pentru parul cret.

Uleiul de masline va hidrata firul, lamaia ii va conferi stralucire, iar avocado este bogat in antioxidanti benefici pentru sanatatea parului.  Masca se lasa sa actioneze timp de jumatate de ora, apoi parul se spala cu sampon. Se recomanda folosirea saptamanala.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>