Trateaza-te natural cu patrunjel si leustean

cura cu patrunjel

In orice bucatarie toate gospodinele apeleaza la verdeturi pentru un plus de gust in mancaruri! Printre acestea cele mai folosite sunt patrunjelul si leusteanul.

Insa pe cat de savuroase sunt, acestea nu se folosesc numai in bucatarie. Specialistii le recomanda si pentru a ne mentine sanatosi, avand rolul de tratamente alternative.

Aceste verdeturi sunt recunoscute si pentru efectele lor antiinflamatoare, tonice, sedative, antiseptice si diuretice.

Sucul de patrunjel- Tratament pentru rinichi

Folositi patrunjelul pentru a elimina toxinele din organism. Luati un buchet proaspat de patrunjel, il tocati marunt si il fierbeti in 2 litri de apa. Il lasati la racit si il strecurati. Pastrati sucul la frigider. Consumati zilnic o cana, la temperatura camerei si la aceeasi ora.Veti elimina toxinele din organism prin urina.

Sucul de leustean- Tratament pentru afectiuni digestive

Leusteanul este un condiment minune. Il puteti folosi pentru a trata balonarea, indigestia cat si pentru a elimina toxinele. Il puteti prepara sub forma de infuzie sau il puteti adauga in mancaruri, la ciorbe sau chiar in salata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>