Uleiul de macese: o piele tanara si hidratata

ulei maceste piele

Uleiul de macese este un produs 100% natural bogat in omega 3, omega 6 si omega 9. Are proprietati anti-inflamatorii si regenerative asupra tesutului epidermei. Este un aliat pentru frumusetea pielii, ajutand la prevenirea si tratarea unor complicate afectiuni.

 

Tratament pentru pielea uscata 

Hidrateaza in profunzime si este absorbit rapid in piele, restabilind PH-ul.

Se poate aplica direct pe piele in zonele cu probleme ( coate, calcai, zona T) sau se poate folosi ca o crema de fata, fiind aplicat seara dupa demachiere.

 

Antioxidant

In componenta acestui ulei se gaseste vitamina C care are proprietatea de a  combate radicalii liberi si de a elimina de pe piele substantele toxice.  Ajuta la tratarea  dermatitelor si a acneei.

 

Tratament pentru  cicatrici

Acest ulei regenereaza puternic pielea, refacand tesutul.  Calmeaza pielea si vindeca cicatricile si urmele lasa pe piele de acnee, cosuri, taieturi, etc.

 

Hidrateaza pielea

Uleiul de macese este absorbit usor in piele. Vitaminele pe care acest ulei le contine  hranesc in profunzime pielea.  Aplicat frecvent pe ten si in zona ochilor va catifelea si va lumina tenul, facandu-l sa radieze de sanatate si frumusete.

 

Este un tratament anti-rid

Uleiul de macese contine retinol. Acesta are rolul de a revitaliza celulele si de a estompa ridurile.  Folosit cu regularitate, uleiul de macese ii reda pielii tonusul si o vitaminizeaza puternic.

Este recomandat tuturor tipurilor de ten. Cel mai eficient tratament cu ulei de macese este cel aplicat seara, dupa ce fata a fost curatata.

One Response to Uleiul de macese: o piele tanara si hidratata

  1. Ana 26/10/2014 at 16:23

    eu pentru piele uscata si crapata va recomand sa cautati lotiunea protectoare de la Gloves In A Bottle. Eu stiu de produs de la doctor dermatolog si il recomand, pentru pielea mea a facut minuni.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>