Uleiul de ricin, miracolul dintr-o sticluta

ulei ricin masti

 

 

Originar din India, uleiul de ricin este un produs utilizat inca din vechi timpuri, atat  in tratamentele de infrumusetare,cat si pentru prevenirea si combaterea unor afectiuni si probleme medicale.

Are proprietati antibacteriene si antivirale si contine un numar mare de antioxidanti. Acesti ajuta organismul sa lupte contra radicalilor liberi.

 

Un par sanatos si stralucitor

Substantele gasite in uleiul de ricin contribuie la regenerarea parului si ii imbunatatesc aspectul.

El poate fi aplicat ca atare pe par sau in combinatie cu alte uleiuri esentiale sau vegetale. Mastile se vor aplica pentru cateva ore, de 2 ori pe saptamana.

Tratamentele regulate cu ulei de ricin stimuleaza cresterea parului si ii asigura sanatatea si stralucirea.

 

O piele luminoasa, lipsita de riduri

Acest ulei este benefic si recomandat in tratamentele de ingrijire a  pielii.

Contribuie la estomparea cearcanelor daca este aplicat  in zona ochilor, pe tot parcursul noptii.  Totodata, va diminua ridurile si va oferi tenului luminozitate.

Poate fi aplicat pe ten sau pe corp, simplu sau in combinatie cu alte uleiuri vegetale, sau poate fi amestecat cu crema de corp.

Este bogat in vitamine care mentin sanatatea si eleasticitatea pielii.

 

Sprancene dese si unghii rezistente

Uleiul de ricin fortifica unghiile.  Este recomandat sa se maseze mainile si implicit unghiile cu ulei de ricin seara de seara, timp de o luna. Eventual, mainile pot fi acoperite cu manusi pe timpul noptii. Acest tratament va imbunatati considerabil aspectul unghiilor si va catifela pielea, asigurandu-ti palme fine si catifelate.

 

Fortifica de asemenea genele si accelereaza cresterea lor. Este recomandat si ca tratament pentru indesirea sprancenelor.

Se aplica ca atare, direct pe gene si sprancene, seara, dupa demachere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>