Un expert din Australia desfiinteaza miturile despre paine

Desi paine este esentiala pentru dieta oamenilor, acest aliment este considerat un inamic pentru cei care doresc sa slabeasca. Cei care tin o dieta considera ca paine ingrasa, dar glutenul folosit la produsele de panificatie nu este tocmai sanatos, conform Daily Mail.
Un expert din Australia desfiinteaza miturile despre paine

“Aceasta reflecta o pierdere de cunostinte nutritionale de baza in jurul valorii de optiuni sanatoase de paine”, a declarat Sharon Natoli (Expert nutritionist si alimentatie).

“Multe femei nu sunt constiente de lunga lista de beneficii oferite de faina integrala si paine gastro-intestinale joase, si de multe ori glutenul folosit in produsele de panificatie pot fi mai daunatoare decat nivelul crescut de zahar. Alegerea corecta a painii poate oferi numeroase beneficii pentru sanatate, inclusiv sanatatea digestiva, energie durabila si o minte sanatoasa pentru inima și trup”, a spus doamna Natoli.

Ea spune ca nu exista nici o dovada pe cont propriu, care contribuie la cresterea in greutate.

Studiile mari de populatii arata ca persoanele care consuma doze mai mari de alimente din cereale integrale, cum ar fi painea din cereale integrale, sunt mai putin susceptibile de a fi supraponderali sau cresterea in greutate de-a lungul timpului.

Dna Natoli este de acord că este foarte important pentru fiecare consumator sa aiba acces la toate informatiile de care au nevoie pentru a face alegerea corecta atunci cand cumpara paine pentru nevoile si stilul de viata a fiecarei persoane.

“Copiii pot beneficia de paine, care ofera 3s omega, impreună cu beneficiile obisnuite de fibre si vitamine B, in timp ce persoanele in cauză cu privire la sanatatea inimii ar putea prefera o paine, care este ridicat in seminte și cereale integrale. Multe femei nu sunt constiente de beneficiile semnificative nutritionale ale painii integrale, inclusiv fibre, vitamine B, magneziu si fier”, adaugand ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>