Valentin Teodosiu: “Fetelor, de luni, sa v-apucati de slabit!”

poker-925361l
A jucat in sute de spectacole si zeci de filme, productii romanesti si internationale. De 18 ani ii auzim vocea grava si patrunzatoare care te indeamna sa ramai pe PRO TV. Este actor de mai bine de 40 de ani si a primit nenumarate premii pentru talentul si activitatea sa, pe care o face din placere si cu daruire. Casatorit cu actrita Luminita Erga, Valentin Teodosiu este tatal a doua gemene care-i mostenesc istetimea si charisma. Este un “rasfatat” al sexului frumos, asadar, i-am pus cateva intrebari despre frumusetea fizica ce incepe, de cele mai multe ori, cu un corp armonios.

Cat de important este aspectul fizic pentru dumneavoastra, in calitate de actor?

Pentru mine, cel mai important este talentul. Bine, acum nu e obligatoriu sa arati ca dracu’.

Am dat jos 14 kg in 32 de zile.

poker-714193l

Cand v-ati apucat de o cura de slabire, care au fost motivatiile dvs?

Am trecut prin regimul de democratie populara care mai mult m-a enervat. Apoi am urmat IATC-ul unde am pus numai talent pe mine. Am trecut prin Herba life forever (young), care e “naspa” rau. Cel mai “nasol” a fost cel disociat. Ma tineam de pereti.

Care a fost dieta pe care ati urmat-o, intr-un final?

Cel mai bun regim de slabit, posibil si mai “uman”, e cel pe care mi l-a recomandat medicul nutritionist. E personalizat si da roadele cele mai bune. Am dat jos 14 kg in 32 de zile.

Ce ati invatat din aceasta experienta?

Am invatat sa mananc ca lumea. Le recomand cititorilor acelasi lucru. Un medic dietetician-diabetolog.

Ce-i sfatuiti pe cititorii 365sanatate.ro?

Fetelor, de luni, sa v-apucati de slabit! Si inca un amanunt. Nu rezolvati nimic fara gimnastica, tenis sau inot. Daca vreti haideti sa fugim impreuna.

(imagini din filmul Poker, regia Sergiu Nicolaescu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>