Valeriana un bun remediu pentru un somn linistit

 

riana

Valeriana mai este recunoascuta in popor si ca cel mai bun remediu pentru un somn linistit, in plus aceasta nu provoaca dependenta cum se intampla in cazul somniferelor. De asemenea este un antidot foarte bun pentru tulburarile de natura emotionala, o problema atat de frecvent intalnita astazi! Ce efecte benefice mai are valeriana poti  afla  in randurile ce urmeaza!

 

Este un remediu foarte bun pentru tratarea depresiei, totusi planta este utila in tratarea tulburarilor de intensitate mica si nu trebuie sa inlocuiasca un consult la medic in cazul in care problemele sunt intr-un stadiu avansat!

Poate reduce manifestari ale diverselor boli cardiovasculare, printre acestea, ischemia cardiaca, aritmia si anghina pectorala, in special atunci cand simptomele bolilor apar pe fond de stres si probleme emotionale.

Gastrita apare tot pe fondul stresului sau al unor tulburari emotionale, iar cu ajutorul acestei plante poti ameliora si chiar inlatura aceasta problema.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>