Vestitorul primaverii, un remediu pentru bolile incurabile

sursa foto: rhalooka.files.wordpress.comO dată cu venirea primăverii apar şi vestitorii ei cum sunt ghioceii de pildă, care ne încântă de fiecare data de câte ori primim unul in dar. Aceştia nu doar ne încântă privire ci şi sănătatea noastră.
Remedii
Ghiocelul pe cât este de gingaş pe atât este de sănătos. Este un remediu pentru reumatism, dar nu in ultimul rand pentru bolile care sunt considerate incurabile  cancerul şi maladia Alzheimer.
Ghiocelul, acest simbol al primăveri, al purităţii şi al gingăşiei tratează otrăvirea, hemoragiile cerebrale, pierderile de memorie, scurgerile vaginale, paralizia, spasmele musculare, tromboze etc.
Preparare
Ghioceii se fierb în apă şi se lasă la răcit ulterior, fiertura să fie folosita în bai pentru reumatism.
Sucul de ghiocel se poate preparată cu ajutorul a 2 lămâi, mai precis al sucului de lămâie. Acest remediu se poate folosi pentru îndepărtarea petelor de pe piele şi al pistruilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>