VITALISER – Tehnologia laser care vă poate salva sănătatea

Ce este VITALISER? Doriţi să faceţi ceva pentru sănătatea dv., dar nu ştiţi cum să începeţi? Nu va surâde ideea de a înghiți pastile cu pumnul?

Prevenţia are un rol tot mai important în menţinerea sănătății, totuşi nu deţinem suficiente informaţii pentru a ne proteja. De multe ori nu cunoaştem nici măcar starea noastră de sănătate reală.

Există o metodă prin care putem să găsim cheia pentru menţinerea sănătăţii noastre şi putem să primim informaţii generale privind starea în care se află corpul. Această metodă de evaluare este ULTRATERMOGRAFIA CU CARTOGRAFIERE TERMICĂ.

Ea este disponibilă în cadrul evenimentelor organizate de VITALISER.

 

Ce este o ULTRATERMOGRAFIE CU CARTOGRAFIERE TERMICĂ?

 

Ca metodă de prevenţie, participanţii la evenimentele VITALISER beneficiază şi de evaluarea stării de sănătate cu o cameră termică modernă.

Camera termică arată eventualele focare de infecţie aflate în organism în stare latentă sau ateroscleroza. Și modificările tumorale de natură canceroasă aflate în stadiu incipient sunt observabile cu tehnologia VITALISER.

Consultaţiile se desfăşoară fără durere și pot fi efectuate indiferent de starea de sănătate. În plus, o ultratermografie nu are niciun fel de efecte secundare.

Avantajele față de radiografii sunt uriașe – se pot pune diagnostice mai bune, se pot descoperi probleme în fază incipientă fără să fie nevoie să vă expuneți unor radiații periculoase ce pot provoca cancerul în loc să vă ajute să vă vindecați.

Nu este de mirare că se găseşte cu greu un loc pentru evenimentele VITALISER .

Asociația PREVENȚIE ȘI SĂNĂTATE – partenerul VITALISER pentru o Românie mai sănătoasă

VITALISER  în colaborare cu Asociația PREVENȚIE ȘI SĂNĂTATE au efectuat consultații de mare valoare, complet gratuit, tuturor celor care au participat la programul său de menținere a sănătății.

Cu  sprijinul permanent oferit de fundaţia PREVENȚIE ȘI SĂNĂTATE, prin munca neobosită a numeroşi specialiști, am venit în ajutorul celor care doresc să facă mai mult pentru sănătatea lor şi a celor apropiaţi.

 

Recunoasterea tehnologiei VITALISER?

 

Tot mai multe persoane recunosc importanţa terapiilor alternative. Ei se pot informa cu privire la ultimele dezvoltări în domeniu în cadrul unei serii de evenimente organizate la nivel naţional sub egida VITALISER.

La zilele sănătăţii organizate la nivel naţional de VITALISER şi Asociația PREVENȚIE ȘI SĂNĂTATE, consultanţii prezintă diferitele probleme de sănătate şi soluţiile alternative pentru rezolvarea acestora.

Aceste consultații au ca scop, printre altele, depistarea precoce a riscului de apariţie a bolilor cardiovasculare.

Organizatorii evenimentelor VITALISER ascultă toate problemele de sănătate ale participanţilor şi încearcă să îi ajute. În spate lucrează o întreagă echipă de profesionişti pentru a răspunde la întrebările referitoare la sănătate.  Nu se poate răspunde imediat în toate cazurile, unele persoane vor primi răspunsul în scris, după efectuarea consultaţiilor.

De la participanţi auzim experienţe pozitive la zilele sănătăţii. Nivelul de satisfacţie al celor care utilizează dispozitivul laser  VITALISER VITALIGHT este deosebit de ridicat.

Pe baza feedback-ului primit şi a evaluărilor  efectuate, majoritatea persoanelor care folosesc dispozitivul se confruntă cu probleme cardiovasculare, dar s-au primit numeroase răspunsuri specifice aterosclerozei.

Întrucât dispozitivul VITALISER VITALIGHT tratează în special aceste boli şi simptomele lor, primim un număr impresionant de feedback-uri pozitive.

Există un pacient care a fost salvat de pe masa de operaţie, unde trebuia să i se amputeze piciorul drept, dar datorită VITALISER , astăzi se bucură din nou de o viață normală.

 

Pe ce se bazeaza tehnologia VITALISER?

 

Beneficiile folosirii acestui tip de tehnologie soft laser au fost descoperite de medicul ungar Endre Mester în anii 1960. Profesor universitar cu dublă specializare – în chirurgie și radiologie, el a vrut să vadă dacă laserul  are efecte cancerigene.

Endre Mester a ras părul de pe spatele unor cobai, după care a aplicat laser de nivel scăzut. Nu numai că pielea cobailor nu a avut de suferit, ci, în plus, savantul a observat că firele de păr s-au regenerat mult mai repede decât în mod normal.

El a tratat ulterior prin această metodă numeroși pacienți, iar munca îi este continuată de cei doi fii.

Alți savanți au continuat să studieze puterea de a vindeca a acestui tip de laser. Un studiu pilot efectuat la Spitalul Guy din Londra a confirmat faptul că laserul a dus atât la stimularea activității celulare, cât și la dezvoltarea vascularizării noilor țesuturi.

Și alți cercetători au ajuns la concluzia că soft laser-ul duce la vindecarea mai rapidă a rănilor și accidentărilor.

Mai târziu, s-a observat că prin aplicarea soft laser-ului crește considerabil energia la nivelul celulei, stimulându-se mai multe procese celulare. Totodată, se îmbunătățește sinteza de ADN și ARN, ceea ce mărește capacitatea de regenerare a țesuturilor.

De asemenea, microcirculația venoasă și arterială este stimulată, odată cu creșterea capacității de apărare a organismului, inclusiv prin dezvoltarea de anticorpi.

În total, există câteva mii de studii publicate privind rezultatele pozitive obținute cu ajutorul laserelor soft, cunoscute și ca laser rece sau laser de nivel scăzut. Din această categorie fac parte și aparatele VITALISER.

 

Ce este și cum funcționează un soft laser?

 

Aceasta este una dintre denumirile laserelor terapeutice (medicale), folosită pentru a le diferenția de laserele puternice folosite în scop chirurgical. Spre deosebire de acestea din urmă, laserele din categoria VITALISER, atunci când sunt aplicate pe țesuturi, acționează la o intensitate mai mică, astfel că efectul de încălzire este neglijabil.

Acest tip de fototerapie reface membrana celulară – cu un rol important buna-funcționare a tuturor proceselor. Totodată, ea stimulează și  ”uzinele energetice ale celulei”, mitocondriile. Astfel corpul își recapătă capacitatea de a se însănătoși.

Cu VITALISER aveți șansa de a beneficia acasă, simplu și în siguranță, fără efecte secundare, de această tehnologie medicală de ultimă generație.

 

De ce să participi la evenimentele VITALISER?

 

Evenimentele VITALISER nu au avut ca scop numai evaluarea stării de sănătate a populaţiei. Participanţii au beneficiat de consultanţă de specialitate şi de recomandări privind menţinerea sănătăţii şi îmbunătăţirea stilului de viaţă. În definitiv, prevenţia este mult mai ieftină decât tratamentul unei boli!

Prin organizarea acestor consultaţii VITALISER a urmărit conştientizarea în rândul populaţiei a importanţei menţinerii sănătăţii.

Datorită interesului manifestat pentru VITALISER am fost prezenţi în două locaţii: la Iasi şi Constanța.

În toate ocaziile, îi informăm personal pe cei interesaţi cu privire la rezultatul screening-ului. Totodată, le oferim cele mai noi informaţii referitoare la soluţiile pentru recuperarea stării de sănătate.

Dr. Adela Blum a relatat că cu ocazia screening-ului VITALISER realizat în oraşul Iași a consultat peste 200 de persoane.

Rezultatele au confirmat rolul important al informaţiilor şi al analizelor de mare acuratețe. Mai mulți participanţi, cu ajutorul acestor teste gratuite prin ultratermografie, au aflat că au ateroscleroză în stadiu  incipient.

Screeningul mamar cu cartografiere termică a fost cel mai popular, pentru că cei care cunosc această tehnologie (termocamera.ro) ştiu şi faptul că tumorile canceroase pot fi depistate mult mai devreme decât prin utilizarea mamografiei.

Participanţii la aceste consultaţii au beneficiat şi de sprijin, printre altele fiind oferite prin concurs două dispozitive VITALISER cu tehnologie soft laser (vitaliser.ro) cu ajutorul Asociației PREVENȚIE ȘI SĂNĂTATE.

 

Ce este comunitatea VITALISER?

 

De la întâlnirile VITALISER nu veți pleca doar cu informaţii concrete şi o evaluare a stării de sănătate. Ele aduc şi alte rezultate benefice pentru persoanelor interesate.

În lumea actuală, marcată de înstrăinare, VITALISER îi apropie pe cei care se confruntă cu probleme şi griji asemănătoare.

Astfel, în atmosfera lejeră  din cadrul programului pot primi unii de la alţii răspunsuri la întrebările care îi frământa, îşi pot împărtăşi experienţele şi se pot sprijini reciproc.

Majoritatea participanților la evenimentele VITALISER au vârste cuprinse între 40-70 ani. Ei se informează cu plăcere despre soluţiile medicale complementare, pentru că de multe ori se confruntă cu boli cardiovasculare şi circulatorii.

Bolile cu frecvența cea mai mare printre participanți sunt ateroscleroza, hipertensiunea şi diabetul.

Nu mai aștepta, înscrie-te și tu acum la unul dintre evenimentele VITALISER! Vei beneficia de analize gratuite prin ultratermografie și de sfaturi despre cum să îți recapeți sau menții sănătatea! Locurile sunt limitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>