Sanatate pentru fiecare celula cu VITALISER VITALIGHT PREMIUM

Vitaliser Vitalight!

 Ce este VITALISER? Cum ne poate ajuta tehnologia laser VITALISER VITALIGHT PREMIUM ?

Celulele corpului au rolul de a asimila substantele nutritive, oxigenul si apa, iar  după utilizarea acestora de a elimina reziduurile, bioxid de carbon si apa. Pe parcursul acestui proces metabolic se creaza energia vitala.

Celulele corpului au un “invelis”, care este membrana celulei. Acesta nu trebuie privit insa ca un simplu “ambalaj”. Structura membranei a fost decodificata in urma cu doar aproximativ 40 de ani. Oamenii de stiinta au observat ca tensiunea electrică la suprafata acestei membrane celulare este de cca. 70-90 mV.

Aceasta tensiune este necesara pentru ca membrana celulei sa fie permeabila pentru procesul metabolic mai sus mentionat. Lipsa tensiunii de suprafata poate fi un factor care impiedica buna functionare a celulei.

O alta cauza care face ca echilibrul celular sa fie compromis este aprovizionarea necorespunzătoare cu “materii prime” – apa, substanţele nutritive şi oxigenul. Cu totii am auzit de importanta grasimilor bune si a antioxidantilor.

Cati dintre noi insa mananca zilnic cel putin 5 portii de fructe -mai ales de padure – si legume, plus somon, alti pesti grasi?  Cati dintre noi au o viata fara stres, fac suficienta miscare si se odihnesc cum trebuie? Aici va poate veni in ajutor tehnologia laser VITALISER VITALIGHT PREMIUM.

 

Cum te ajuta VITALISER Vitalight?

 

Va intrebati daca VITALISER este invaziv sau are contraindicatii? Va faceti griji ca s-ar putea sa nu va faca bine? Aceste nedumeriri sunt normale, insa ceea ce trebuie sa retineti este ca VITALISER VITALIGHT PREMIUM foloseste modelul tratamentelor aplicate in spitale.

El va ofera insa un aparat sigur, de mici dimensiuni care poate fi folosit cu usurinta acasa.

Acesta poate fi utilizat cu succes atat in boli cronice, cat si in preventie. De aceea VITALISER este indicat la orice varsta si poate fi util pentru toata familia.

Sa nu uitam ca accidentul vascular cerebral apare din ce in ce mai frecvent la tineri. Romania figureza in statisticile oficiale pe primele locuri in Europa la incidenta crescuta si mortalitatea de cauza cerebrovasculara si cardiovasculara.

Toate acestea se pot ameliora sau preveni cu VITALISER VITALIGHT PREMIUM. Aparatul are un efect deosebit de important asupra circulatiei sanguine. Totul fara dureri, fara efecte secundare, fara interactiuni cu medicamentele, in cel mult jumatate de ora.

 

Cum functioneaza VITALISER VITALIGHT PREMIUM?

 

Dupa cum am aratat, trebuie sa fie indeplinite mai multe conditii pentru mentinerea in funcţiune a celui mai mic element constitutiv al organismului - celula.

Dar cum poate sa ajuga in celula o cantitate suficientă de substante nutritive, apa si oxigen, daca peretele celular este inchis? Sau cum se pot elimina substantele reziduale, daca membrana celulara nu este permeabila?

Cu totii am auzit de revolutia in medicina pe care folosirea laserului a produs-o. Fotonii emisi de laserele terapeutice, asa cum este si VITALISER VITALIGHT PREMIUM, patrund adanc in tesuturile corpului. Ei stimuleaza centrii de producere a energiei (mitocondrii) ai fiecarei celule.  Datorita acestui proces de vindecare profunda generat de VITALISER VITALIGHT PREMIUM, celulele pot asimila mai rapid substantele nutritive si elimina reziduurile. Ca urmare, tesuturile vatamate se regenereaza mai repede, ceea ce favorizeaza vindecarea tendoanelor, ligamentelor si a musculaturii.

Solutia pentru a restabili echilibrul celular este tehnologia laser  VITALISER VITALIGHT PREMIUM. Cu ajutorul acesteia, prin asigurarea tensiunii de suprafata necesare, se deschid membranele celulare. Astfel, cu VITALISER VITALIGHT PREMIUM  se asigura toti factorii necesari pentru functionarea optima a celulelor.   

 

De ce este VITALISER VITALIGHT PREMIUM mai bun decat pastilele?

 

Membrana celulara este formata din lipide (grasimi), mai exact fosfolipide. Ele contribuie la fiecare proces din corp. O membrana celulara sanatoasa inseamna un corp sanatos, energic, in care procesul de imbatranire nu vine la pachet cu afectiuni grave.

Din pacate alimentatia omului modern duce la degradarea lipidelor care alcatuiesc membrana celulara. Poluarea are si ea un cuvant greu de spus, intrucat lipidele sunt foarte vulnerabile la oxidare.

Primul simptom al deteriorarii membranei celulare este lipsa energieistarea de oboseala permanentainsomniile. La acestea se adauga tulburari digestivedureri croniceimunitate scazuta. Starea de rau poate progresa pana la probleme neurologicedepresie sau anxietatediabetboli cardiovasculare sau cancer.

Tehnologia laser  VITALISER  VITALIGHT PREMIUM nu pretinde ca vindeca toate bolile, dar este un mod eficient de a recastiga sau pastra sanatatea incepand cu nivelul fundamental, de baza – bunul mers al celulei.

Stim cu totii ca tratamentele clasice cu un numar mare de medicamente pot avea foarte multe efecte adverse.

Unele dintre ele nu sunt inca nici macar in totalitate cunoscute. In plus, de multe ori, incercand sa repare o problema, pastilele duc la un dereglaj al altui organ.

Pana si banala aspirina poate duce la hemoragii stomacale, de pilda. Laserul, categorie din care face parte si VITALISER  VITALIGHT PREMIUM, este insa recunoscut ca cea mai sigura si eficienta tehnologie.

 

In ce afectiuni este indicat VITALISER  VITALIGHT PREMIUM?

 

Tehnologia laser  VITALISER  VITALIGHT PREMIUM se poate utiliza ca tratament complementar in cazul multor boli cronice.

Beneficiile pe care le veti obtine cu VITALISER VITALIGHT PREMIUM se pot explica relativ simplu. Daca o celula a osului incepe sa functioneze din nou, va avea iar capacitatea de a se divide si inmulti. Daca ne referim la recomandarile in caz de artrita sau osteoporoza, conexiunea devine clara.

Tehnologia  laser VITALISER VITALIGHT PREMIUM, ca tratament complementar, va mai poate ajuta in rezolvarea problemelor de sanatate provocate de insuficienta circulatorie periferica. Vasoconstrictia reprezinta cauza in majoritatea a ceea ce numim generic boli cardiovasculare si cerebrovasculare.

Astfel, vasoconstrictia cerebralarenalacardiaca si a membrelor inferioare constituie cea mai mare problema pentru multi oameni. In toate aceste cazuri tehnologia laser VITALISER VITALIGHT PREMIUM poate fi un  real ajutor, daca se utilizeaza ca tratament complementar.

De asemenea, sprijinirea circulatiei sanguine joaca un rol important in cazul acufenelor  sau a migrenelor, iar îmbunatatirea metabolismului este important în caz de diabet sau boli inflamatorii. Astfel, tehnologia laser VITALISER  VITALIGHT PREMIUM are un domeniu larg de utilizare.

Vedeti cele mai bune oferte pentru aceasta tehnologie de ultima generatie accesand site-ul VITALISER!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>